Τηλ.::
Κίνα οι ψηφιακοί μετρητής κατασκευαστής
Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Καταστήστε τη μέτρηση ευκολότερη!

Όχλος: +8618938072212 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@fruglobal.com

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd

     Colorimeter εφαρμόσιμο στο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, η εκτύπωση και η βαφή, η ενδυμασία, τα υποδήματα, το δέρμα, οι χημικές ουσίες, τα πλαστικά, η ταινία, οι χρωστικές ουσίες, τα χρώματα, τα μελάνια, το μέταλλο, η φωτογραφία, τα παιχνίδια, τα τρόφιμα, η ιατρική και άλλη βιομηχανία χρωματίζουν τον ποιοτικό έλεγχο, έλεγχος χρώματος, ανάλυση χρώματος, δοκιμή δειγμάτων, δοκιμή γραμμών παραγωγής, επίσης κατάλληλη για τη σχηματοποίηση εγχύσεων, μελάνι, χρώμα, ο ψεκασμός και άλλος βοηθός χρωματίζουν.

       

         Η Co. τεχνολογίας οπτικοηλεκτρονικής κυμάτων Shenzhen, ΕΠΕ, ο κύριος κατασκευαστής colorimeter, σχολιάζει το μετρητή και το μετρητή πάχους, οι οποίοι συμμετείχαν κυρίως στην ανάπτυξη και την παραγωγή των προϊόντων οπτικοηλεκτρονικής. Ο τομέας που περιλαμβάνεται στο χρώμα, σχολιάζει και τη μέτρηση πάχους, την τεχνολογία χρώματος, τη φωτομετρία, τη χρωματομετρία και την προσομοίωση, κ.λπ. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης οργάνων χρώματος μεταξύ της ακρίβειας γραπτής, πηγής των οδηγήσεων και της ακρίβειας.

Γραφείο επίδειξης

 

 Τμήμα Ε&Α

 

Το πιστοποιητικό μας

Αυτήν την περίοδο, colorimeter, σχολιάζει το μετρητή και ο μετρητής πάχους είχε τεθεί στη μαζική παραγωγή, και τα προϊόντα μας έφθασαν ένα οδηγώντας επίπεδο σε όλο τον κόσμο λόγω της άριστης απόδοσης. Όλα τα προϊόντα ήταν περασμένα πιστοποιητικά CE/RoHS, και η έκθεση βαθμολόγησης SCM μπορεί να παρασχεθεί.

Είμαστε η επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εγκρίνεται από Shenzhen την κυβέρνηση, προσφέρουμε την επαγγελματική ομάδων και Pre-sale Ε&Α υπηρεσία και OEM&ODM. Καλωσορίστε για να μας ενώσετε κανένα θέμα που είστε ο μεταπωλητής ή ο διανομέας, κερδίστε το μέλλον!

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : FRU

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Honor: Shenzhen High-Tech Enterprise

ιστορία της εταιρίας

το 2012, Co. τεχνολογίας οπτικοηλεκτρονικής κυμάτων Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε στη νέα περιοχή Longhua, Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, και καθιέρωσε το τμήμα Ε&Α του στο ίδιο χρόνο.

 

το 2013, τα γενικά προσόντα φορολογούμενων λήφθηκαν.

Το Δεκέμβριο του 2013, πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας λήφθηκαν στην έρευνα και την ανάπτυξη του χρωματογράφου.

 

το 2014, το όργανο διαφοράς χρώματος ακρίβειας σειράς WF με την αξιόπιστη απόδοση και το φωτισμό d/0 εισήχθησαν.

2014, Co. τεχνολογίας οπτικοηλεκτρονικής κυμάτων, ΕΠΕ. Έχει προωθήσει αξιόπιστο colorimeter WF με το φωτισμό d/0 μέσω της μακροπρόθεσμων Ε&Α και της δοκιμής.

το 2014, επιστημονική Επιτροπή καινοτομίας Shenzhen απένειμε τον τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας μετά από πλήρως να καταδείξει τα προϊόντα του. Καθορίστε την κυριάρχη θέση στη βιομηχανία χρώματος.

 

το 2015, Co. τεχνολογίας οπτικοηλεκτρονικής κυμάτων Shenzhen, ΕΠΕ κλήθηκε για να παρευρεθεί στα διεθνή πλαστικά της 29ης Κίνας και τη λαστιχένια έκθεση βιομηχανίας στις 23 Μαΐου, solstice, στις 23 Μαΐου.

 

το 2016, μέσω των προσπαθειών από κοινού των διάφορων τμημάτων, η επιχείρηση έχει αναπτύξει επιτυχώς τους εμπόρους από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

 

το 2017, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε έναν κύριο εσωτερικό διανομέα με την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

υπηρεσία της εταιρίας

 

Επαγγελματική Pre-sales διαβούλευση

1. Θα απαντήσουμε σε 24 ώρες, και θα συστήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα για σας.
2. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη τεχνική υποστήριξη όλος ο χρόνος μέχρι τη βοήθεια που λύνετε το πρόβλημα.

Προσαρμοσμένος

1. Υποδοχή κατασκευής cOem: Προϊόν, συσκευασία…
2. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε σκέψεις, μπορούμε να συζητήσουμε από κοινού.

Τεχνική και υποστήριξη μετά από-υπηρεσιών

1. Μετά από να στείλουμε, θα ενημερώσουμε τις πληροφορίες καταδίωξης μέσα σε δύο ημέρες, έως ότου παίρνετε τα προϊόντα.
2. Οποιοσδήποτε τεχνητός ελαττωματικός αριθ. εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με για την επιστροφή ή την αντικατάσταση.
3. Όλα τα αγαθά θα επιθεωρηθούν πλήρως πριν από τις πωλήσεις.

Ομάδα επιχείρησης

FRU είναι νέα, σφριγηλή και πεπειραμένη ομάδα, η οποία συμμετείχε στην έρευνα και την ανάπτυξη του οργάνου δοκιμής επιφάνειας. Τα μέλη πυρήνων έχουν την εκτενή εμπειρία στο οπτικό όργανο μέτρησης, πετυχαίνουν για να αναπτύξουν τα διαφορετικά είδη μας οπτικών οργάνων και εξοπλισμών, όπως colorimeter, glossmeter, illuminanace μετρητής, οι οποίοι διαμορφώνουν μια περιεκτική ομάδα που εστιάζει στο σχέδιο νέων προϊόντων, την ανάπτυξη, τον έλεγχο παραγωγής και την ποιοτική διαχείριση.

Shenzhen Wave Optoelectronics Technology Co.,Ltd
Τηλ.::86-755-23023660-808
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Digital Color Meter προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 digitalcolormeter.com. All Rights Reserved. Developed by ECER